Foto: Home Hvidovre

Foto: Home Hvidovre

Se prisen, se billederne: Nu er Britta Nielsens hus sat til salg

God pris for den 174 kvadratmeter store villa i Hvidovre

Den svindelsigtede Britta Nielsens villa på Hvidovrevej i Hvidovre nær København har er nu sat til salg.

For den i alt 174 kvadratmeter store villa skal interesserede købere betale 4.750.000 millioner kroner.

Prisen er noget over den, Britta Nielsen selv gav for adressen tilbage i sommeren 1986. Ifølge oplysninger fra Boliga købte hun nemlig adressen for 1,19 millioner kroner. Det skriver Boliga.dk.

Huset er til salg hos mæglerfirmaet Home Hvidovre, og i deres salgsopstilling beskriver de 30’er-villaen som en "spændende ejendom med rigtig mange muligheder". Og overfor Ekstrabladet forklarer ejendomsmægler Martin Porsmose fra Home Hvidovre, at der allerede har været en del forespørgsler på ejendommen.

Hvidovre er blandt landets dyrere kommuner. I 2018 blev områdets villaer og rækkehuse i gennemsnit solgt for lige godt 29.500 kroner pr. kvadratmeter, hvilket gjorde kommunen til den 12. dyreste at købe hus i sidste år.

Britta Nielsen blev i efteråret anholdt i Sydafrika mistænkt for underslæb for 111 millioner kroner. Sagen fik øjeblikkeligt offentlighedens interesse, og vinteren igennem har interesserede kunne følge med i sigtelserne, der foruden Britta Nielsen selv også tæller hendes søn og to døtre.

Se huset her:

https://www.boliga.dk/wp/galleri/1524/britta-nielsen

Publiceret 26 February 2019 09:54