Arkivfoto: JN

Arkivfoto: JN

9-årig pige skræmt på vej til skole: Fotograferet af mystisk fremmed mand

Ledelsen på Valdemarskolen i Ringsted kontaktede tirsdag formiddag lokalpolitiet i byen efter en episode med en af skolens elever om morgenen.

En 9-årig elev har oplyst skolen, at hun omkring klokken tyve minutter i otte havde været udsat for en mærkelig hændelse på vej til skole. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Pigen havde ved stikvejen fra Anlægget ud mod Dagmarsgade set en fremmed mand stå ved et buskads på en høj, hvor han havde stået med en mobiltelefon. Da pigen passerede manden, begyndte han at tage billeder af hende med sin mobiltelefon, og han kiggede efter hende, da hun begyndte at løbe fra stedet.

Pigen gemte sig kortvarigt, fordi hun følte sig utryg ved manden, der efterfølgende forsvandt i ukendt retning.

Skolens ledelse har efter aftale med politiet informeret elevernes forældre om hændelsen.

Den utryghedsskabende mand efterlyses. Han beskrives som: Mørklødet, små øjne, lidt kraftig af bygning/”buttet”, iført sort jakke og blåsorte cowboybukser.

Lokalpolitiet i Ringsted hører gerne fra personer, der enten har bemærket manden i området ved buskadset på højen (formentlig oven på et beskyttelsesrum), eller som har oplysninger om identiteten på manden. Kontakt politiet på telefon 1-1-4 med oplysninger i sagen.

jn

Publiceret 27 February 2019 11:10