En historie om en forsvunden hundehvalp vakte søndag eftermiddag mistanke hos en 45-årig mand fra Hillerød. Modelfoto

Hunden på billedet er ikke den omtalte hund i artiklen. Modelfoto

Lone så sin hund blive dræbt: "Alt skete meget hurtigt. Jeg blev snittet af en knallert, og Mops hylede og skreg!"

Søndag aften mistede Lone Kallehauge sin lille hund Mops, da en knallert af uforklarlige årsager kørte ind i hundes snor og fortsatte, så hunden blev slæbt afsted og dræbt.

Af
Daniel Sennek

"Mops stod højst to meter fra mig, han var i kort snor og var bare glad og hoppe rundt på det lille stykke græs, der er på fortovet."

Sådan starter Lone Kallehauge sin fortælling til TV2 NORD om søndag aften, hvor hun mistede sin lille hund. En knallertkører kom pludselig kørende på fortovet på Østergade i Hirtshals, hvor han ramte snoren, så hunden blev slæbt afsted.

Kort derfra blev Mops fundet død - kvalt i sin egen snor. Nu står hundens ejer frem, for det er vigtigt for hende at understrege, at Mops ikke løb ud på vejen.

"Alt skete meget hurtigt. Jeg blev snittet på min jakke af en knallert, og Mops hylede og skreg. Knallerten kørte på fortovet og kørte meget hurtigt, jeg nåede ikke at registrere andet end, den var uden lys og knallertkøreren var klædt i mørkt med mørk hjelm. Det er helt uforståeligt, at man kan finde på at køre på fortovet og så så stærkt og uden overhovedet at registrere noget som helst, jeg råbte og skreg, og Mops hylede, og tænk han kørte bare videre og så umenneskelig at smide snor og hund fra sig. Vi er en hel familie, der er sønderknuste over ulykken," fortæller Lone Kallehauge til TV2 NORD.

Hun har anmeldt ulykken til Nordjyllands Politi, og herfra opfordrer man knallertkøreren til at tage kontakt til politiet.

Publiceret 05 March 2019 08:51