Vanvittigt blodbad mellem to tætte venner - skar næsen halvt af: "Han sagde, han havde pillet ved et barn!"

Mandag morgen fik en 28-årig mand skåret næsen halvt af og snittet adskillige steder på hals og krop. Hans 32-årige kammerat er sigtet for knivoverfaldet.

Af
Daniel Sennek

"Jeg kan ikke sige, hvad der har gjort det. Det er ikke sket før. Men jeg har heller aldrig været så ophidset før. Men han sagde, at han havde pillet ved et barn. Jeg vidste godt, at han havde gået med de tanker og gik til psykolog for det, men jeg vidste ikke, at han havde rørt ved et barn. Så jeg blev helt arrig og stod og dirrede. Og så kan jeg ikke huske mere."

Sådan fortalte den 32-årige sigtede mand i Retten i Holstebro, skriver Dagbladet Holstebro-Struer, da han skulle forklare overfaldet på sin tætte ven. Mandag eftermiddag blev han varetægtsfængslet.

Han er sigtet for mandag morgen klokken 06.21 at have stukket sin gode ven med en kniv. Offeret, en 28-årig mand fra Vemb, fik skåret næsen halvt af, ligesom der var snitsår på hals og krop. Dog uden at være livstruende.

I Retten i Holstebro forklarede den 32-årige mand, at han stort set ikke kan huske, hvad der er sket. Og han nægter at have brugt en kniv mod kammeraten.

Han forklarede, at de havde skændes dagen inden, og det fortsatte dagen efter.

Offeret har forklaret i retten, at de to er gode venner - og at den 32-årige mand har hjulpet ham meget på det seneste.

"Forurettede har - adspurgt til, om han var pædofil - svaret, at han i nogle år havde vidst, at han var det, men at han har kæmpet med det og aldrig har rørt ved et barn, og i den sidste tid var han blevet i tvivl, om han var det," forklarede anklageren i retten ifølge Dagbladet Holstebro-Struer.

Ifølge den forurettede var det jalousi, der udløste skænderiet, da de blev uenige om en pige.

Publiceret 05 March 2019 07:55