75-årig bedstefar nægter overgreb mod fire piger: - Det er en uhyrlig ting! Det kan slet ikke lade sig gøre!

En skolelærer slog alarm, da en pige fortalte, at hun ikke må være alene med sin bedstefar, fordi han gør noget forbudt. Nu skal den 75-årige mand for retten - sigtet for overgreb mod fire små piger.

Af
Daniel Sennek

I sommeren 2017 begyndte sagen at rulle, da en dansklærer slog alarm. Nu skal den 75-årige mand for retten i Retten i Næstved. Tiltalt for seksuelle overgreb mod fire piger.

Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Den 75-årige mand er blandt andet tiltalt for at have forsøgt at stikke sin finger op i skeden på en af pigerne, da hun sad hos ham i en lænestol i hans hjem. Den 75-årige nægter sig skyldig og vil frifindes.

"Det er en uhyrlig ting. Jeg har læst anklageskriftet. Det kan slet ikke lade sig gøre," sagde den tiltalte mand i retslokalet ifølge avisen.

Det var en af de fire pigers dansklærer, der slog alarm efter en løs samtale med pigen.

"Hun siger, at hun ikke må være alene med sin bedstefar, fordi han gør noget forbudt. Hun skal sidde på hans skød, og så rører han ved hende på brystet og ved underlivet. Jeg bliver chokeret og går direkte til min ledelse og spørger, hvad jeg skal gøre. Det er baggrunden for, at vi laver en underretning i juni 2017," forklarede den kvindelige lærer ifølge Sjællandske.

Manden er tiltalt for adskillige seksuelle overgreb mod fire piger over en periode fra august 2013 til august 2017. Ifølge anklagerne er overgrebene fundet sted i mandens hjem og bil.I dag er pigerne 7, 11, 11 og 13 år. Tre af dem er søskende.

Den 75-årige mand er ikke børnenes biologiske bedstefar, men han er gift med børnenes bedstemor.

Der går to uger, før der falder dom i sagen. Der er navneforbud i sagen.

Publiceret 07 March 2019 08:30