Arkivfoto.

Arkivfoto.

Hvilken tragedie: Sådan blev 7-årig dreng dræbt i frygtelig ulykke

Politiet efterforsker omstændighederne ved den tragiske ulykke

I dag klokken 16.21, modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om en alvorlig ulykke nær Hobro, hvor en 7-årig dreng afgik ved døden.

Ulykken skete i forbindelse med noget nedrivningsarbejde på en privat grund, hvorved den 7-årige dreng pådrog sig meget alvorlige skader, da en mur væltede ned over ham.

Der blev straks rekvireret lægehjælp, herunder tilkaldt en lægehelikopter, ligesom at politiet kom til stedet. En tilkaldt læge erklærede dog på stedet drengen for død kl. 17.02.

Ulykken skete i Sdr. Onsild nær Hobro.

Nordjyllands Politi koordinerer på nuværende tidspunkt et større efterforskningsarbejde ude på stedet, oplyser vagtchefen ved Nordjyllands Politi, politikommissær Karsten Højrup Kristensen.

"Vi arbejder derude lige nu. Vi er ved at efterforske omstændighederne omkring denne meget tragiske ulykke. Det kommer til at tage tid. Derfor er det yderst begrænset, hvad politiet kan udtale sig om på nuværende tidspunkt. Jeg kan dog sige, at vi har fokus på at få undersøgt alle forhold omkring ulykken," siger politikommissær Karsten Højrup Kristensen, der oplyser, at både en bilinspektør og Arbejdstilsynet er tilkaldt for at bistå politiet med de nærmere undersøgelser.

Publiceret 10 March 2019 21:50