17-årig pige i uhyggelig tragisk ulykke: Erklæret hjernedød

En 17-årig pige var natten til søndag involveret i en alvorlig færdselsulykke.

Af
Daniel Sennek

Fra passager i en bil til Rigshospitalets Traumeafdeling for slemme hovedskader på få øjeblikke. Det er, hvad en 17-årig pige natten til søndag var ude for. Politiet blev alarmeret om en alvorlig ulykke på Ringstedvej mod øst ved bygrænsen til Lellinge klokken 00.01 natten til søndag.

Det skriver sn.dk.

"En bil med to personer kommer kørende på Ringstedvej mod øst og ved bygrænsen til Lellinge overser føreren et helle. Bilen skrider derfor ud og rammer først et træ med den højre side og bliver herefter kastet over i et andet træ," siger Martin Bjerregaard til sn.dk.

Føreren af bilen var en 20-årig mand fra Viby Sjælland. Han er ikke kommet slemt til skade og blev kørt til observation på Køge Sygehus. Værst gik det ud over den 17-årige pige, der var passager i bilen.

"Den kvindelige passager kommer voldsomt til skade, og hun bliver fløjet med lægehelikopter til Rigshospitalets Traumeafdeling med slemme hovedskader. På trods af intensiv behandling bliver hun efterfølgende erklæret hjerneskadet," siger Martin Bjerregaard til avisen.

De pårørende er underrettet.

Det vides endnu ikke, hvordan ulykken er sket.

Publiceret 11 March 2019 00:00