Bettina Kjær Arnsfeldt Olsen. Privatfoto.

Bettina Kjær Arnsfeldt Olsen. Privatfoto.

Uhyggelige detaljer om drabet på Bettina: Sådan blev hun mishandlet til døde

Der er rejst tiltale mod den 28-årige mand, som er sigtet for drabet på sin kæreste - 34-årige Bettina Kjær Arnsfeldt Olsen - som i november 2017 blev fundet død i Keldby på Møn. Det skriver Ekstra Bladet, som har anklageskriftet, der indeholder uhyggelige detaljer om, hvordan Bettina blev slået ihjel.

Ifølge skriftet blev hun formentlig dræbt i en nyere bil af mærket Suzuki Swift tilbage i midten af november. Bettina Kjær Arnsfeldt Olsen har angiveligt været bundet til et sæde og har fået sin hals snøret og bundet til en nakkestøtte. Hun døde som følge af kvælning men også af stump vold mod hovedet. Det drejer sig både om adskillige slag og spark til hovedet og kroppen men også slag i hovedet med et stumpt redskab, lyder det ifølge Ekstra Bladet.

Den formodede gerningsmand er også tiltalt for usømmelig omgang med lig, idet han havde gemt Bettinas lig under et bordtennisbord, indpakket i en madras. Her lå liget en uges tid, før politiet fandt frem til det.

Obduktionen af afdøde Bettina Kjær Arnsfeldt Olsen fortæller om udbredte underhudsblødninger i ansigtet, massive blødninger over kraniekuplen, brækkede ribben, brud på næsen og brud på rygsøjlen og venstre skulderblad samt blødninger og hudafskrabninger på hele kroppen.

Den 28-årige mand nægter sig skyldig. Sagen mod ham skal køre ved Retten i Nykøbing Falster senere i år, skriver Ekstra Bladet.

jn

Publiceret 14 March 2019 16:08