Arkivfoto

Arkivfoto

28-årig dræbt i tragisk arbejdsulykke: Knust under 1.200 kilo komprimeret affald

En mand omkom torsdag i en arbejdsulykke på Håndværkervej i Roskilde

Sidst på eftermiddagen rykkede redningspersonale og politi ud til en arbejdsulykke hos forbrændingsanlægget Argo på Håndværkervej i Roskilde, hvor en 28-årig mand fra Holbæk var kommet alvorligt til skade.

Manden fik livreddende førstehjælp ved politiets ankomst og blev efterfølgende fragtet til skadestuen, hvor en læge kunne erklære ham død kort efter på grund af svære kvæstelser.

Den 28-årige var lastvognchauffør, og han havde fragtet tungt gods i form af cirka 1.200 kilo tunge "bigballer" af komprimeret affald til ulykkesstedet, hvor det skulle læsses af.

Under aflæsning var en ”bigballe” på uheldig vis faldet ned fra ladet og landet ovenpå den 28-årige med svære kvæstelser til følge, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Arbejdstilsynet blev tilkaldt for at undersøge omstændighederne ved ulykken for at kunne afgøre, om nogen skal drages til ansvar for dødsfaldet.

Politiet oplyser, at de pårørende til den 28-årige er underrettet om dødsfaldet, og man afventer nu Arbejdstilsynets udtalelse i sagen.

jn

Publiceret 15 March 2019 00:00