Foto: Local Eyes

Foto: Local Eyes

Sag om misbrug af dankort tager chokerende drejning: Nu er 26-årig sigtet for tre drab

Københavns Politi har sigtet en 26-årig mand for drab på tre ældre mennesker i samme boligkompleks på Østerbro

I forbindelse med efterforskningen af sag, hvor en 81-årig kvinde blev fundet dræbt i sit hjem i et boligkompleks på Østerbro, blev politiet af den afdødes pårørende og andre beboere i boligkomplekset gjort opmærksom på nogle mistænkelige hændelser og en bekymring for, at andre skulle have været udsat for lignende forbrydelser.

Denne bekymring er blevet efterprøvet, og nu kan politiet oplyse, at der desværre foreløbigt er blevet konstateret yderligere to mistænkelige dødsfald i samme boligkompleks.

Det drejer sig om en 83-årig kvinde som afgik ved døden i år den 7. februar og en 80-årig mand, som afgik ved døden den 2. marts.

Nye sigtelser

Den 26-årige mand, som ifølge Ekstra Bladeter af udenlandsk afstamning, og som i sidste weekend blev sigtet for drab på den 81-årige kvinde fra Østerbro, er derfor i dag blevet sigtet for yderligere to drab.

"Vi har i to tilfælde kunne konstatere, at der har været misbrug af dankort, som er sket efter de pågældende personer er afgået ved døden. Men af hensyn til efterforskningen og af hensyn til de pårørende kan vi på nuværende tidspunkt ikke komme nærmere ind på de mistænkelige omstændigheder ved dødsfaldene," siger Brian Belling, der er leder af afdeling for personfarlig kriminalitet i Københavns Politi.

Sagen har skabt stor utryghed i området, og derfor tager politiet bekymringen meget alvorligt. Der har blandt andet været afholdt et møde med beboerne. Der er dog fortsat beboere og pårørende i området, som man fortsat ikke har haft kontakt med. Disse efterlyses:

"Vi vil gerne anmode beboere og pårørende fra området, som ikke allerede er i kontakt med politiet, om at kontakte os, hvis de har oplysninger om mistænkelig adfærd," siger chefpolitiinspektør Jørgen Bergen Skov.

Sagen mod den 26-årige mand behandles for lukkede døre, og derfor har politiet ikke yderligere oplysninger til offentligheden på nuværende tidspunkt.

Se flere fotos og videoer på localeyes.dk.

jn

Publiceret 15 March 2019 00:00