Arkivfoto

Arkivfoto Ritzau Scanpix

Dansk verdensmester og forbund i chok: Manager havde uhyggelig fortid

Ekstra Bladet står bag en uhyggelig afsløring af boksemanager Peder Forsman - tidligere Peder Hougaard Knudsen - og hans fortid. Ifølge avisen er Dina Thorslunds mangeårige manager dømt i en af Danmarkshistoriens mest omfattende voldtægtssager.

Af
Daniel Sennek

I flere år har Peder Forsman været manager for Dina Thorslund, Danmarks bedste kvindelige bokser. Men han har gemt på en uhyggelig hemmelighed, afslører Ekstra Bladet ifølge Dagbladet Holstebro-Struer.

Han rigtige navn er nemlig Peder Hougaard Knudsen, og under det navn blev han idømt syv års føngsel for otte voldtægter mod syv piger i 2004. En fortid, man ikke var bekendt med hos Dansk Professionelt Bokse-Forbund, hverken da man tildelte ham managerlicens eller promotorlicens.

"Peder ringede mig op i fredags og fortalte, at forhold om hans fortid var kommet til Ekstra Bladets kendskab. Han fortalte mig, han havde siddet i fængsel syv år og var uskyldig dømt for voldtægt. Men jeg kender intet til, han efterfølgende har skiftet navn," fortæller Jesper D. Jensen, formand for Dansk Professionelt Bokse-Forbund, til Ekstra Bladet.

Dina Thorslund og hendes promoter Nisse Sauerland har opsagt samarbejdet med Peder Forsman øjeblikkeligt.

Dagbladet Holstebro-Struer har været i kontakt med Peder Forsman, som ikke har ønsket at kommentere sagen overfor avisen. Det er ikke lykkedes at få en kommentar til sagen fra Dina Thorslund til avisen heller.

Publiceret 16 March 2019 08:43