Image of lottery balls during extraction of the winning numbers.

Image of lottery balls during extraction of the winning numbers.

Hårdt ramt par er nyslåede millionærer: "Nu kræver børnene flere lommepenge"

Et par i 40’erne fra Københavns Kommune blev for nogle uger siden de heldige vindere af 3.762.933 skattefri kroner på en andenpræmie i Eurojackpot.

Af
Daniel Sennek

Det var konen i parret, der havde købt kuponen, og som sad fredag aften og tjekkede tallene efter trækningen.

"Min kone elsker spændingen ved at spille, hvor jeg nok har tænkt, at man aldrig vandt noget og bare spildte sine penge. Så da hun kom ind med rystende hænder og fik fremstammet et eller andet med nogle millioner, så fattede jeg ingenting. Det gør jeg nok stadig ikke, selvom pengene nu er gået ind på kontoen," lyder det fra den heldige vinder.

Parret sov nærmest ikke fra fredag til lørdag i vinderweekenden, og det første de gjorde lørdag morgen var at gå hen og præmiesøge kuponen.

"Det var helt angstprovokerende at gå rundt med vinderbeviset helt til om mandagen, hvor vi kunne komme i banken. Vi gemte den forskellige steder i huset i løbet af weekenden, for det føles jo som om, at alle kan se på en, at man pludselig er blevet millionær. Man bliver helt paranoid," lyder det.

Parret har været en hård tid igennem økonomisk på grund af sygdom i familien, så pengene falder derfor på et rigtig tørt sted. Parret har to børn, som også er meget glade på deres forældres vegne.

"De har proklameret, at de synes, de fortjener flere lommepenge. Så det må vi jo lige finde ud af," siger den glade vinder med et grin.

De nyslåede millionærer har haft besøg af Danske Spils millionærrådgiver, der har hjulpet dem med at finde ud af, hvordan man bedst forholder sig, når man pludselig har fået en formue, man ikke havde forventet. De har således allerede betalt gælden i deres lille hus ud og har bestilt en rejse til Asien hele familien. Derudover vil de give nogle penge til deres forældre og søskende.

"Det er jo en rigtig dejlig følelse at vinde disse penge. Den vil vi gerne dele med vore nærmeste, og det er bare så fantastisk, at vi har mulighed for det. Og så har min kone da også været ude at shoppe lidt," lyder det.

Førstepræmiepuljen er på fredag oppe på 329 millioner kroner.

Publiceret 16 March 2019 07:59