Tæskehold dømt for angreb på forkert: Tilfældig skudt og banket bevidstløs

Fire mænd har nu alle fået deres dom i en sag om uhyggelig grov vold i Toftlund sidste forår. De er alle fundet skyldige og idømt ubetingede fængselsstraffe.

Af
Daniel Sennek

Nu er der endelig sat punktum for en særlig grov og brutal voldssag. I oktober blev fire mænd kendt skyldige i rå og farlig vold mod 24-årig mand fra Toftlund-egnen sidste forår. Tre af mændene fik seks, syv og 12 måneders fængsel dengang, mens den 30-årige skulle mentalvurderes først. Han har nu fået en dom på otte måneders fængsel.

Det skriver Jydske Vestkysten.

Overfaldet på den 24-årige mand skete 5. maj sidste år. Den unge mand var lige kommet hjem, da fire mænd angreb og tæskede ham. Hn havde ingen ide om hvorfor, og sagen har vist, at der efter alt at dømme er sket en forveksling. De skulle i virkeligheden have haft fat i naboen.

"Jeg hører, at en glasrude i døren bliver smadret. En sten bliver smidt igennem ruden. Jeg kunne ikke røre mine fingre. Kroppen er død og jeg vælter som en statue," forklarede den unge mand i retten ifølge Jydske Vestkysten.

Den 24-årige blev brutalt tæsket og måtte sys med adskillige sting. Han blev desuden skudt med gaspistol og en hardball-pistol - og flere måneder efter blev der fundet en fem millimeter blykugle ved vesntre øjenbryn.

Publiceret 18 March 2019 10:12