Model/Arkivfoto

Model/Arkivfoto Foto: Adobe Stock

Ung mand forsøgt dræbt: Stukket i halsen, da han gik på toilettet

Natten til mandag blev en ung mand forsøgt dræbt da han blev stukket med en kniv i halsen på en bar i indre København. En 26-årig mand er blevet anholdt.

Af
Daniel Sennek

En mand, der af politiet beskrives som i midten af 20'erne, er natten til mandag blevet stukket ned på Sams Bar i indre København.

Det skriver Ritzau ifølge TV 2.

Det voldsomme knivstikkeri betragtes som et drabsforsøg. Det oplyser vagtchef ved Københavns Politi Jesper Frandsen.

"Det gør vi på grund af de skader, som den forurettede har, og på grund af gerningsvåbnet," siger han til Ritzau.

Politiet blev alarmeret klokken 01.24 natten til mandag, hvor en person ringede og fortalte om knivstikkeret, der fandt sted på toilettet på Sams Bar. Offeret har voldsomme skader på blandt andet hals og i ansigtet, men gerningsvåbnet er dog endnu ikke fundet.

Det er til gengæld den formodede gerningsmand. På gerningsstedet bliver politifolk "opmærksomme på en mulig identitet på gerningsmanden", som Ritzau skriver det. En patrulje kører mod adressen i Nordsjælland, men på vejen bliver de opmærksomme på en taxa.

"Patruljen kan se, at der er sammenfald mellem kundens udseende og det signalement, der er blevet rundsendt. Så bringer man taxaen til standsning og anholder personen, der viser sig at være den formodede gerningsmand til knivstikkeriet," fortæller Jesper Frandsen til Ritzau.

Det vides endnu ikke, hvorvidt de to kender hinanden eller hvad motivet bag er.

Publiceret 18 March 2019 07:30