Danger on the street. Blue flasher on the police car at night.

Danger on the street. Blue flasher on the police car at night. Foto: Adobe Stock

Mishandlet kvinde sendte nødråb til naboer på toiletpapir: - Please. Jeg beder, vil I ikke nok

Den 23-årige kvinde, der ifølge politiet har været holdt indespærret og mishandlet i 17 dage, sendte to beskeder til en af naboerne på toiletpapir.

Af
Daniel Sennek

I 17 dage blev en 23-årig kvinde ifølge politiet holdt fanget, mishandlet og ydmyget, mens hun hverken fik mad eller lov at gå på toilettet. Mystikken breder sig om sagen - for hvad skete der egentlig på Lundøvej i udkanten af Højslev Kirkeby? En ting er nu sikkert: Kvinden forsøgte at få hjælp fra naboer. Hun skrev beskeder på toiletpapir.

Det skriver Skive Folkeblad.

En af naboerne til huset fik onsdag i sidste uge listet to beskeder skrevet på toiletpapir eller køkkenrulle ind gennem soveværelsesvinduet.

"Det er fordi, jeg slet ingenting får at spise overhovedet, det er derfor, jeg spurgte, om I har rester hver dag fra alle jeres måltider. Please. Jeg beder, vil I ikke nok," stod der i den ene besked ifølge Skive Folkeblad.

Den anden besked var lignende, hvor hun også spurgte om mad, der skulle stilles ved et hvidt skur i baghaven. Naboerne troede ikke, at situationen var så alvorlig, trods de underlige beskeder.

"Efter de to sedler snakkede vi sammen i nabolaget, og vi har holdt øje med huset. Vi undrede os godt nok over de beskeder, og at der altid var rullet for vinduerne, men vi ville afvente, om der skete mere, inden vi ville gøre noget. Det kom alligevel noget overraskende for os, og det er ikke rart eller trygt at have det så tæt på," lyder det fra nabo-parret til Skive Folkeblad

Publiceret 19 March 2019 13:26