17-årige Victor ville standse grotesk overfald på åben gade: Kort efter var han selv bevidstløs

Bjørn Christiansens søn, Victor på 17 år, blev i fredags brutalt overfaldet, da han ville stoppe et overfald på en kammerat. Nu beder faderen om hjælp.

Af
Daniel Sennek

Weekenden startede markant anderledes end 46-årige Bjørn Christiansen havde forudset - og håbet på. Hans 17-årige søn blev fredag overfaldet på åben gade i København, hvor han omgående derefter blev fragtet til Rigshospitalets Traumecenter.

Det skriver B.T.

"Jeg ankommer til Rigshospitalet, og han er heldigvis kommet til sig selv. Hans hoved er blevet undersøgt, og der er ingenting galt, men han er meget hævet," fortæller Bjørn Christiansen til B.T.

Gerningsmændene er stadig på fri fod fra overfaldet, der skete mellem klokken 23.00 og 23.30 fredag aften, da den 17-årige Victor kom gående med tre til fire kammerater på Skindergade i det centrale København.

En gruppering af voksne mænd på mellem fem og syv personer kommer gående, hvoraf den ene går direkte ind i Victors kammerat og siger "Bøsserøv". Da kammeraten instinktivt svarer igen, starter et brutalt overfald. 17-årige Victor prøver at standse overfaldet, men bliver selv offer. Kort efter er han bevidstløs af utallige slag og spark.

"Har nogen set eller hørt noget, må de gerne kontakte mig. Manden, der sparkede min søn i hovedet, havde en sort kasket på. De er danskere og mellem 25 og 30 år," skriver han blandt andet i sit Facebook-opslag.

Publiceret 20 March 2019 06:58