Arkivfoto

Arkivfoto

Pige antastet af fremmed mand på vej til skole: Måtte sparke og vriste sig fri

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser en mand, som udviste mistænkelig adfærd i Svogerslev ved Roskilde

Da en 15-årig pige tirsdag morgen ved 9-tiden var på vej til skole ad stisystemet mod Nordgaardsvej i Svogerslev ved Roskilde, blev hun antastet af en fremmed mand, og det endte i håndgemæng mellem de to, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Ifølge pigens anmeldelse fornemmede hun, da hun gik på stien, at en mand fulgte efter hende. Manden tog kontakt til hende, men hun blev utryg og bad ham lade hende være. Dernæst greb manden fat i hendes arm og trak i hende, mens han virkede truende. Pigen fik vristet sig fri og sparkede manden over benet, hvorefter hun løb fra stedet, uden at manden fulgte efter hende.

Manden beskrives som: 30-35 år, alm. af bygning. Ca. 175 cm høj, lys i huden, brunt karseklippet hår. Han var iført en lysegrøn jakke, der gik ned til hoften. På jakken var der flere sorte kvadratiske felter. Han bar mørke cowboybukser. Han talte uden accent, dansk.

Politiet undersøger nu sagen, for at forsøge at finde frem til manden med den mistænkelige adfærd og vil gerne høre fra vidner, der har bemærket den beskrevne mand i Svogerslev, eller som i øvrigt har oplysninger i sagen. Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.

jn

Publiceret 20 March 2019 00:00