Udvist! Bujamin og Ifraim dræbte næsten cykelhandler i 40 minutters voldshelvede

En cykelhandler var tæt på at miste livet, da to fremmede mænd pludselig trængte ind i hans lejlighed på Østerbro og gik amok i et voldsomt hjemmerøveri.

Af
Daniel Sennek

En helt almindelig morgen i februar 2017 blev en ældre cykelhandler overfaldet af to fremmede mænd i sin lejlighed på Østerbro i København. Han mistede næsten livet i et røveri, hvor gerningsmændene slap afsted med værdier for 95.000 kroner. Nu blevet de begge udvist af Danmark.

Det skriver Ritzau.

I 40 minutter blev cykelhandlere slået med et koben, stukket med en kniv, sparket, bundet og trådt på halsen. Onsdag har Københavns Byret idømt to mænd - Bujamin Redjepi og Ifraim Osmani - henholdsvis syv års fængsel og fem års fængsel for hjemmerøveriet, samt udvisning for bestandigt.

31-årige Bujamin Redjepi kommer fra Makedonien. Han dømmes for røveri af særlig grov beskaffenhed og forsøg på manddrab. 46-årige Ifraim Osmani har jugoslavisk baggrund. Han dømmes for røveri af særlig grov beskaffenhed, men ikke for drabsforsøg. Han deltog ikke i selve røveriet, men transportede Bujamin og en tredje gerningsmand til adressen.

Sidste år blev den tredje gerningsmand - albaneren Amarildo Cani - idømt syv års fængsel og udvist af Danmark.

Publiceret 20 March 2019 13:32