Modelfoto: Adobe Stock

Modelfoto: Adobe Stock Wanmongkhol - stock.adobe.com

Nybagte forældre sigtet for rå vold mod baby: Har fået alvorlige skader i kraniet

Forældrene til en kun tre måneder gammel baby blev onsdag fremstillet i et lukket grundlovsforhør ved Retten i Hillerød sigtet for grov vold mod sønnen, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Parret, som begge er 28 år gamle og fra Slangerup, blev anholdt efter en anmeldelse fra Frederikssund Kommune. Man vurderer, at de i en periode frem til den 19. marts har rusket babyen, så han har fået blødninger og alvorlige hævninger i kraniet. Derfor er de, ifølge Frederiksborg Amts Avis, sigtet efter straffelovens paragraf 245, stk. 1, der handler om legemsangreb af særlig rå, brutal eller farlig karakter.

På trods af den alvorlige sigtelse, som er opretholdt, blev parret efter grundlovsforhøret løsladt, da der, ifølge anklager Christina Schønsted fra Nordsjællands Politi, ikke forelå tilstrækkelige beviser til en varetægtsfængsling. Parret nægter sig også skyldige i anklagerne.

"Vi skal nu vurdere, om der skal rejses tiltale," siger Christina Schønsted, som ikke vil oplyse yderligere om det lille barns tilstand.

jn

Publiceret 21 March 2019 11:26