Modelfoto: Adobe Stock

Modelfoto: Adobe Stock thodonal - stock.adobe.com

Kvinde angrebet med 9 måneder gammel baby på armen: Sparket i jorden og tæsket af ekskæreste

Uenigheder mellem to ekskærester på 26 år endte fredag i rå vold i Kjellerup, nord for Silkeborg. Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi ifølge TV Midtvest.

Den 26-årige mand, som er fra Odense, havde først opsøgt sin eks i Silkeborg med trusler på livet. Senere på dagen var kvinden taget til Kjellerup på besøg hos en veninde, og her dukkede den 26-årige mand nu også op i ophidset tilstand.

"Han tog ud og fandt dem i Kjellerup og havde truende adfærd. Han sparkede hende over skinnebenet, så hun faldt med sit ni måneder gamle barn i hænderne. Herefter slog han hende med knyttet hånd," siger vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi, Jens Claumarch, til TV Midtvest.

Efterfølgende flygtede manden i bil fra stedet, men ikke lang tid efter blev han anholdt af politiet, som konstaterede, at han var påvirket af narko. Han skal nu fremstilles i grundlovsforhør ved retten i Herning.

TV Midtvest oplyser, at den 26-årige mand så sent som i januar måned fik en fængselsdom på 60 dages fængsel for vold mod den samme ekskæreste.

jn

Publiceret 23 March 2019 13:53