Buschauffør standsede et par meter fra passager for at samle ham op: Det skulle han aldrig have gjort

En 28-årig mand skulle tirsdag aften med bussen. Men da buschaufføren ikke stoppede lige foran manden, gik han amok på chaufføren.

Af
Daniel Sennek

Klokken var 19 tirsdag aften, da en 28-årig mand ventede på bussen på Østergade 25 i Ørum mellem Randers og Viborg. Han stod en smule væk fra busstoppestedet, men buschaufføren opdagede ham alligevel og standsede for at stoppe op. Det skulle han dog aldrig have gjort.

Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.

For den 28-årige mand var ikke ligefrem tilfreds med, at buschaufføren stoppede nogle meter væk, så han blev nødt til selv at gå hen til indgangen. Han kvitterede ved at gå amok på chaufføren og slå ham i ansigtet.

Flere andre passagerer slog dog hurtigt til og hjalp med at pacificere manden. De smed ham ud af bussen, men undervejs nåede han at smadre en billetautomat. Manden stak af til fods, men blev hurtigt fanget af politiet, der var blevet tilkaldt.

Politiet oplyser desuden, at chaufføren efter omstændighederne har det godt, og altså ikke er kommet alvorligt til skade, skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Publiceret 28 March 2019 08:32