Lille polak og høj mand spurgte efter smøg: Da de ikke fik en, gik de i stedet amok

To yngre mænd var tilsyneladende ikke glad for, at manden, de spurgte om cigaretter, svarede igen. Nu er de begge efterlyst for vold.

Af
Daniel Sennek

Tirsdag eftermiddag spurgte de to yngre mænd en anden mand, om han havde nogle cigaretter. Det skete klokken 13.15 på parkeringspladsen ved Dannebrogsgade i Odense. "Få jer et job og køb jeres egne smøger," lød svaret - et svar de to unge mænd ikke brød sig om.

Det skriver Fyens.dk.

Begge mænd slog den adspurgte mant, hvorefter de begge stak af fra stedet. Nu vil politiet gerne tale med de to, der menes at være 17-18 år gamle.

Den ene beskrives af politiet som spinkel og 165-170 centimeter høj med karseklippet kort, sort hår og skægstubbe. Han var iført mørkeblå jeans, en mørkeblå Adidas jakke og en mørkeblå kasket. Han talte dansk med accent og beskrives som polak.

Den anden unge mand beskrives af politiet som 190-195 centimeter høj og spinkel med kort, lyst hår og mange bumser i ansigtet. Han var iført lyse jeans, en rød jakke og sorte sko med grå pletter og en hvid sål. Han talte dansk.

Oplysninger i sagen kan gives til Fyns Politi på telefon 114.

Publiceret 28 March 2019 09:55