Foto: Adobe Stock

Nick blev hjerneskadet, da han ville redde to fiskere: Nu vil arbejdsgiver hive ham i Højesteret

Den tidligere pumpemand Nick Vejle blev hjerneskadet, da han forsøgte at redde to fiskere. Han er tilkendt erstatning i både By- og Landsretten, men nu vil hans tidligere arbejdsgiver, Grenaa Lossekompagni, hive ham i Højesteret.

Af
Daniel Sennek

"Det er da pisseirriterende. Lad mig da nu få fred!"

Sådan lyder det fra den tidligere pumpemand ved Grenaa Lossekompagni, Nick Vejle, der under en arbejdsulykke hoppede ned i et lastrum for at redde to nødstedte fiskere. Her faldt han selv om - bevidstløs - i dampe af svovlbrinte. Det resulterede i en hjerneskade, som han for et par uger siden blev han tilkendt erstatning for svie, smerte, og tabt arbejdsfortjeneste, da Vestre Landsret stadfæstede en dom fra Retten i Hjørring fra marts 2018.

Det skriver Fagbladet 3F.

Problemet er nemlig, at selvom både By- og Landsret har tilkendt Nick Vejle erstatning, så har hans tidligere arbejdsgiver, Grenaa Lossekompagni, ansøgt Procesbevillingsnævnet om appeltilladelse til at få erstatningssagen i Højesteret.

Noget som Fagbladet 3F har forsøgt at få Grenaa Lossekompagnis kommentar til:

"Det har vi ingen kommentarer til," siger virksomhedens ejer og direktør, Jan Kvist Nielsen, før han afbryder telefonforbindelsen til Fagbladet 3F

Nick Vejle lider som konsekvens af arbejdsulykke af alvorlige taleforstyrrelser, spiseproblemer og epilepsi.

Publiceret 02 April 2019 08:50