Bandemedlem gemte kniv i underbukserne.

Arkivfoto: Adobe Stock Foto: Adobe Stock

Øst-kriminelle forsøgte at røve 84-årig kvinde på åben gade: Det gik ikke som de havde forventet

Sent onsdag aften fik Nordsjællands Politi et opkald fra en 84-årig kvinde fra Birkerød, som ville anmelde et røveriforsøg hun havde været udat for tidligere på dagen.

Omkring klokken 15.30 var kvinden kommet gående på et stisystem mellem Henrik Thomsens Vej og Kajerødvej i Birkerød, da to mænd pludselig stod lige bag hende.

Da kvinden spurgte mændene, hvad de ville, trak den ene af mændene, A, en kniv frem og sagde noget på et sprog, som kvinden ikke genkendte.

Det fik dog på ingen måde kvinden til at overgive sig. I stedet råbte hun til mændene, at de skulle se at komme væk, mens hun gestikulerede, og de to mænd stak i løb fra stedet.

De to mænd beskrives af Nordsjællands Politi som:

A: mand, østeuropæisk af udseende, 167-168 cm, almindelig af bygning, med et smalt aflangt ansigt og mørke øjne. Iført mørkfarvet hue, mørkt tørklæde over næsen og mørke bukser. Medbragte lommekniv med et 7-8 cm langt knivblad.

B: mand, østeuropæisk af udseende, 180-185 cm, kraftig af bygning med et rundt ansigt. Iført mørk elefanthue, tyk mørk jakke og bukser.

Kontakt Nordsjællands Politi på telefon 1-1-4 hvis du har oplysninger om røveriforsøget eller de formodede gerningsmænd.

jn

Publiceret 04 April 2019 16:13