Arkivfoto: Øxenholt Foto

Arkivfoto: Øxenholt Foto

Stor eftersøgning hele natten: 11-årige drenge kom ikke hjem som aftalt

To 11-årige drenge fra Nr. Alselv på Falster blev torsdag ved 18-tiden efterlyst, da de ikke kom hjem som aftalt.

Politiet meldte sent torsdag aften ud på twitter, at man havde iværksat en større eftersøgning af drengene Noah og Jesper, som skulle have været hjemme på Skovvej i Nr. Alselv klokken 18. Ingen havde hørt eller set dem siden om eftermiddagen.

Politiet benyttede både hunde, drone og også helikopter i eftersøgningen, hvilket gav en del larm og forsyrelser i området natten igennem.

Tidligt fredag morgen kunne eftersøgningen dog indstilles, da de to drenge heldigvis blev fundet i god behold, skriver Ekstra Bladet.

"Vi kan med stor glæde meddele, at både Noah og Jesper netop nu er vendt hjem i god behold. Vi siger mange tak for jeres hjælp," skrev vagtchefen hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på twitter, og han har forklaret videre til Ekstra Bladet:

"Pludselig stod de bare i døråbningen til deres hjem igen, og de er slet ikke klar over alt det, som de har udløst med deres forsvinden, fastslår vagtchefen. De har ikke været særligt meddelsomme. Og det virker ikke som om, at de er interesserede i at sige noget lige nu. De er lidt brødebetyngede."

jn

Publiceret 05 April 2019 09:46