Arkivfoto

Arkivfoto

Teenagepiger i vanvidskørsel med 200 km/t.: Påkørte politibil i desperat flugtforsøg

Nordjyllands Politi færdselssektion var torsdag på vejene med fartkontrol, og det førte til sigtelser mod i alt 40 bilister. En tog dog prisen med decideret vanvidskørsel, hvilket førte til regulær biljagt og en hårdhændet anholdelse.

Det hele begyndte, da bilisten - en 17 årig pige - overhalede en af politiets civile videobiler med 167 km/t på motorvejen mellem Silkeborg og Aarhus.

Da politiet satte udrykningen på, trådte pigen ekstra på speederen, så farten røg op på 200 km/t. Flere patruljebiler blev tilkaldt for at få bilen standset. Ved motorvejens afslutning ved Brabrand lykkedes det politiet at få spærret vejen for den unge bilist, der i et sidste flugtforsøg bakkede ind i en politibil, inden hun og hendes 16-årige veninde ved siden af blev hevet ud af bilen af ordensmagten og anholdt, oplyser Østjyllands Politi.

Den 17-årige blev i første omgang sigtet for at køre uden kørekort. Hun kan dog sandsynligvis forvente en del flere sigtelser efterfølgende og muligvis også et erstatningskrav for de skader, hun lavede på patruljebilen. Den 16-årige veninde blev løsladt, oplyser politiet.

jn

Publiceret 05 April 2019 10:02