Arkivfoto.

Arkivfoto.

Drama i Føtex: 71-årig mand gik pludselig fuldstændig amok på personalet

Vagt måtte lægge manden i håndjern, indtil politiet kom

Tirsdag kl. 11.50 blev en butiksvagt kaldt til Føtex i City Vest i Brabrand ved Aarhus, fordi personalet ønskede hjælp til bortvisning af en uønsket kunde, som havde været truende overfor personalet, oplyser Østjyllands Politi.

Da vagten kom ind i butikken, tog han kontakt til manden og bad ham om at forlade butikken, hvilket han ikke ønskede. Vagten lagde derfor en arm på mandens skulder for at føre ham ud af butikken.

Det fik manden til at blive meget aggressiv og råbe diverse skældsord efter vagten, der derfor lagde ham i håndjern, tilkaldte politiet og førte ham ud i baglokalet. Her blev han endnu engang voldsomt aggressiv og kom med flere trusler rettet mod vagten, der lagde ham ned på gulvet, indtil politiet kom.

Da patruljen ankom, blev den 71-årige mand anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og for trusler på livet rettet mod butiksvagten. Han blev også sigtet for overtrædelse af retsplejeloven, da han nægte at oplyse navn, adresse og fødselsdato til betjentene.

Publiceret 10 April 2019 11:19