Arkivfoto.

Arkivfoto.

Mand lagde helt speciel lokkemad ud på sti: To piger på 14 og 15 år gik i fælden

Politiet vil meget gerne have fingrene i denne mand

Klokken 21.44 onsdag fik politiet anmeldelse fra to piger på 14-15 år om, at de havde haft en besynderlig oplevelse under en løbetur på Københavnsvej/Holmehusvej, Solrød Strand.

Pigerne løb ad Københavnsvej i retning mod Solrød, da de bemærkede en varebil, der holdt i vejkanten længere fremme. En mand gik rundt inde på et grønt areal tæt ved bilen. Da pigerne kom tættere på, så de, at der lå en dyr mærkejakke henover cykelstien, oplyser Nordsjællands Politi.

Pigerne talte om at tage jakken med for at efterlyse ejeren på Facebook. Mens de talte, kom manden hurtigt hen imod pigerne, der blev skræmt, og derfor valgte at løbe videre. Manden løb dog efter dem, så de standsede og talte med ham. Manden sagde, at jakken tilhørte hans veninde, men at han godt kunne skaffe dem en tilsvarende jakke. Pigerne var lidt forskrækkede over mandens opførsel, så de talte ham efter munden, gav ham et tilfældigt telefonnummer og løb herefter videre.

De så ikke mere til manden, der af politiet et beskrives på denne måde:

'Mand, Dansk af udseende, 45-50 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Kronraget / skaldet Yderligere kendetegn: Stor næse. Talte: Dansk.'

Politiet undersøger nu sagen, og vil genafhøre pigerne, for at få klarlagt, om der er sket noget strafbart i forhold til mandens adfærd over for dem.

Publiceret 11 April 2019 11:46