Privatfoto.

Privatfoto.

Han døde fredag morgen

Leif Vest skabte noget helt særligt

Efter at have ligget i koma de seneste par dage sov Leif Vest, Brørup, ind fredag morgen kl. 6 på hospitalet i Esbjerg med sin hustru Majbritt ved sin side., skriver Jyske Vestkysten

Leif Vest blev 69 år.

Gennem 40-50 år har han skabt en unik samling af dansk pigtråd og musik fra 60'erne

Han havde bygget en fin udstilling op med effekter fra sit eget DanBeatArkiv, der fylder en stor del af hans hus i Brørup.

"Dansk pigtrådsmusik fra 1962 til 1969 er min kæphest, fastslår han og erklærer sig som størst fan af Elvis og Beatles. Men også alle de andre fylder på vægge, i reoler og skabe hos ham og Majbritt, der også er lettere angrebet af pigtrådsfeberen," fortalte han tidligere til Ugeavisen Bramming.

"Jeg har tidligere holdt udstillinger på Koldinghus, i Århus, i Esbjerg, i Hamborg og mange andre steder, og selv om jeg ikke selv spiller mere, så er det lykkedes at få bl.a. Vedsted&MIK fra Gørding og Barney&His Dandy Bubbles fra Skodborg – med originalbesætningen fra 1964 – til at gi’ koncert i forbindelse med udstillingen i Bramming, fortæller Leif Vest, der også har formået at få ”min gamle ven” Rock Nalle til forestå den officielle åbning den 4. september i forbindelse med kulturnatten i Bramming.

Publiceret 12 April 2019 14:36