Foto: Localeyes.dk.

Foto: Localeyes.dk.

Tre dage efter bestialsk drab på ung kvinde: Politiet stadig til stede på gerningsstedet

Mandag eftermiddag blev en 25-årig kvinde fundet dræbt i en lejlighed. Torsdag var politiet stadig til stede for at undersøge gerningsstedet.

Af
Daniel Sennek

Klokken var cirka 14 mandag eftermiddag, da Østjylland Politi mødte talstærkt op på en adrasse på Mariagervej i Randers. Her fandt de en 25-årig kvinde dræbt i en lejlighed - og anholdt en flygtende 31-årig mand. Tre dage efter fundet er efterforskerne stadig i gang på stedet.

Det skriver Randers Amtsavis.

Den 31-årige mand nægter sig skyldig i drab, men erkender vold med døden til følge. Han er blevet varetægtsfængslet i en periode på fire uger.

"En drabsefterforskning er jo ret omfattende, og vi har brug for at sikre en masse spor, og det er årsagen til, at vi fortsat er til stede. Hovedsageligt på gerningsstedet, men også på andre steder, hvor vi ved, at de implicerede har haft deres gang på forskellige tidspunkter," siger pressemedarbejder Jakob Christiansen, Østjyllands Politi, til Amtsavisen.

Det vides endnu ikke, hvor længe politiet skal arbejde på stedet.

"Det er ikke til at sige, hvornår vi er færdige, men for os handler det om, at vi ønsker at være meget grundige, og at vi er helt sikre på, at vi har gjort alt det arbejde, som vi skal gøre," forklarer Jakob Christiansen.

Publiceret 12 April 2019 07:34