Arkivfoto: Mathias Øgendal / Ritzau Scanpix

Arkivfoto: Mathias Øgendal / Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

Ny anholdelse i drabssag fra strandvejen

Endnu en person er anholdt i sagen om skyderiet i Rungsted den 6. april.

En 20-årig mand fra Nivå blev dræbt mens fire andre blev såret under et dramatisk skyderi på Rungsted Strandvej lørdag den 6. april. 14 mænd i alderen 20-32 år har efterfølgende været anholdt i sagen, og nu meddeler Nordsjællands Politi, at man i forbindelse med efterforskningen har anholdt endnu en 21-årig mand.

Den 21-årige blev fredag klokken 16.42 anholdt og sigtet for drab og drabsforsøg og fremstilles lørdag formiddag i grundlovsforhør ved Retten i Hillerød, hvor anklagemyndigheden begærer lukkede døre.

"Vi har arbejdet ud fra en formodning om, at der var flere gerningsmænd på fri fod, og jeg er derfor meget tilfreds med, at vores efterforskning nu har ledt frem til anholdelsen af den 21-årige," fortæller efterforskningsleder i Nordsjællands Politi, vicepolitiinspektør Lau Lauritzen.

Politiet kan ikke afvise, at der kommer flere anholdelser i sagen.

Efterlyser vidner

Politiet søger fortsat kontakt med vidner, der befandt sig på gerningsstedet ved skyderiet. Der tegner sig nemlig et billede af, at der er vidner, som politiet endnu ikke har talt med. Kontakt Nordsjællands Politi på telefon 1-1-4.

jn

Publiceret 13 April 2019 10:45