Foto: Bornholms Politi

Foto: Bornholms Politi

Desperat eftersøgning fortsætter: Niels Kristians cykel kan måske lede politiet på sporet

Niels Kristian Nielsen fra Bornholm savnes fortsat

Eftersøgningen efter 83-årige Niels Kristian Nielsen fra Bornholm med helikopter og hunde har desværre ikke givet noget resultat, oplyser Bornholms Politi, som har søgt i de områder, Niels normalt færdes, uden held.

Rigtig mange borgere på øen har bidraget i eftersøgningen, hvilket politiet takker for. Desværre er man lidt på bar bund i sagen, og derfor beder politiet nu om hjælp til at finde den cykel, Niels Kristian havde med sig, da han fredag eftermiddag klokken 16.30 forlod sin bopæl på Søndre Allé i Rønne.

Idéen er, at hvis mand kan finde cyklen, har man også et område, man kan sætte massivt ind i.

Cyklen beskrives som koksgrå herrecykel med bagagebærer, kædeskærm og blankt styr. En standardcykel, der kan købes i Harald Nyborg.

Niels Kristian Nielsen er 172 cm. høj, almindelig af bygning og har gråt hår og fuldskæg. Han er iført sorte bukser, halvlang mørkeblå jakke, blå hue med kvast og sorte træsko uden hælkappe.

To mandlige vidner

Bornholms Politi vil også fortsat gerne i kontakt med de to mænd, der fredag omkring kl. 18, hjalp en ældre herre, der var væltet med sin cykel ved færgeterminalen. Det er vigtigt at få klarlagt, hvorvidt der kan være tale om eftersøgte, eller om det kan udelukkes.

Henvendelser til Bornholms Politi på 1-1-4 eller 5690 1448

jn

Publiceret 14 April 2019 09:23