Foto: Adobe Stock

Foto: Adobe Stock artit - stock.adobe.com

39-årig kvinde gennemtæsket af sin egen bror: Fik hjerneblødning, brækket næse og knækkede tænder

En 31-årig mand fra Grenaa er dømt for grov vold mod sin søster

Retten i Randers idømte torsdag en 31-årig mand fra Grenaa fire måneders ubetinget fængsel for at have udsat sin egen søster for grov vold i januar måned, oplyser Østjyllands Politi.

Den 31-årige mand blev anholdt den 22. januar, kort efter Østjyllands Politi havde modtaget en anmeldelse fra skadestuen i Randers, hvor den 31-åriges nu 39-årige storesøster var blevet indlagt.

Søsteren havde bl.a. pådraget sig en mindre hjerneblødning, brækket næse, knækkede tænder i både over- og undermund samt blodunderløbne mærker på hals og ansigt.

Kvælertag og voldsomt spark

Den 31-årige blev dømt for at have tildelt søsteren flere slag i ansigtet, kvælertag og ved med flere meters tilløb at have tildelt hende et meget kraftigt spark i ansigtet, hvorved hun mistede bevidstheden.

Retten lagde vægt på de skader, som den 39-årige var blevet påført, og at den 31-årige ikke var tidligere straffet, samt at volden var udøvet efter en vis uoverensstemmelse mellem den 31-årige og søsteren.

"Jeg er tilfreds med, at den 31-årige nu er fundet skyldig i at have udsat sin søster for grov vold med betydelige skader til følge," udtaler anklagerfuldmægtig, Jacob Gents.

Den 31-årige modtog dommen.

jn

Publiceret 15 April 2019 00:00