Danmarks dummeste tyve? Stjal et kæmpe fjernsyn - og anmeldte sig selv

To unge mænd kom ikke bare en, men to gange i nærkontakt med politiet søndag og mandag.

Af
Daniel Sennek

To unge mænd på henholdsvis 23 og 21 år må sande at tyveri ikke kan betale sig. I hvert fald ikke når man anmelder sig selv.

Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Søndag aften gik de to mænd i Bilka og stjal et fjernsen til 9.000 kroner. Men efterfølgende gik de dog selv tilbage i butikken og fortalte om deres ugerning:

"De kunne fortælle, at de på parkeringspladsen havde givet fjernsynet til en person, som de skyldte penge," fortæller Knud Lauridsen fra lokalpolitiet i Holstebro til avisen.

Fjernsynet kommer nu til at koste de to mænd 27.000 kroner, da Bilka kræver erstatning, mens de to får en bøde til den dobbelte værdi af den stjålne genstand.

Natten til mandag mødte politiet de to "ærlige" tyve igen, da de blev kaldt ud til en containerbrand på Nyholmvej i Holstebro. De to unge mænd, der forklarede, at det var dem, der var skyld i branden. De havde frosset, og havde derfor sat ild i noget pap for at kunne varme fingrene.

"Men ilden udviklede sig, og det fik fat i noget mere pap i containeren," fortæller Knud Lauridsen til Dagbladet Holstebro-Struer.

Publiceret 16 April 2019 07:16