Pludselig gik 27-årig amok på kæresten: - Nu skal du dø...

En 27-årig mand gik pludselig amok på sin kæreste, hvor han i flere omgange forsøgte at dræbe hende.

Af
Daniel Sennek

"Nu skal du virkelig være bange, for nu skal du dø..."

Sådan sagde en 27-årig mand fra Birkerød, da han søndag omkring klokken 17.00 tog et reb fra en gynge og forsøgte at vikle det om halsen på sin kæreste. Det skriver sn.dk.

Det lykkedes heldigvis for kvinden at afværge drabsforsøget, og mandag blev den 27-årige mand varetægtsfængslet i fire uger. Ikke kun på grund af ovenstående:

"Manden er også sigtet for at have skubbet kvinden i brystet, så hun faldt, mens han kom med trusler på livet mod hende. Derudover kastede han tre klapvogne, en barnevogn, flere billedrammer og et ølkrus af glas samt en gitterlåge efter kvinden, ligesom han slog hende i ryggen med et bordben," siger anklagerfuldmægtig Rebeca Koefoed til Frederiksborg Amts Avis.

"Anklagemyndigheden vurderer, at manden mente det ret alvorligt. Han er også sigtet for at trække en stofkasse ned over hendes hoved og overkrop, mens han udtalte, at nu skulle hun kvæles i sin egen kjole. I forløbet tog han også en køkkenkniv, som han lavede skærebevægelser med foran egen hals, mens han fortalte hende, at han ville slå hende ihjel, og endelig samlede han en flisesten op, som han kastede efter kvinden og hendes far," fortæller den anklagerfuldmægtige til avisen.

Publiceret 16 April 2019 07:01