Arkivfoto.

Arkivfoto.

Bøf-paradis konkurs: Havde tv-programmet "Med kniven for struben" på besøg

Skat har indgivet konkursbegæring

Skat har indgivet konkursbegæring mod Casa Argentina. Restauranten i Vestergade i Vejle havde tv-programmet "Med kniven for struben" på besøg for en måned siden, hvor man forsøgte at hjælpe restauratøren. Men nu er det slut med argentinske bøffer og vine i glassene i Vestergade i Vejle. Skifteretten tog 15. april selskabet Casa Argentina under konkursbehandling, skriver Vejle Amta Folkeblad.

Casa Argentina har i de seneste par år levet en omtumlet tilværelse, og det er ikke første gang, restauranten i Vestergade har været i netop Skats søgelys.

I oktober 2017 valgte restaurantens ejere, ægteparret Mariana og Heini Soria, at lukke selskabet bag deres spisehus Café La Loca og åbne i et nyt selskab med navnet Casa Argentina. De efterlod dengang en gæld til Skat på 100.000 kroner.

Og for mindre end en måned siden havde Casa Argentina igen kniven for struben - på flere måder. Restauranten fik nemlig besøg af tv-programmet "Med kniven for struben", der er en dansk dokumentar-tv-serie på TV3 med kok og Masterchef-dommer Thomas Castberg.

I hvert afsnit besøger værten en restaurant, som mere eller mindre er på fallittens rand. Værten skal herefter på få dage forsøge at hjælpe den på ret køl.

Publiceret 19 April 2019 09:48