55-årig mand steg af toget: Det ville han ønske, at han aldrig havde gjort

En 55-årig mand fra Greve blev offer for et brutalt og meningsløst overfald, da han mandag steg af toget på Hundige S-station.

Af
Daniel Sennek

Den 55-årige mand fra Greve henvendte sig tirsdag til politiet. Her fortalte han, hvor han mandag den 22. april klokken cirka 01.50 var blevet brutalt overfaldet på Hundige S-station.

Her var han netop steget af S-toget, da 3-4 unge mænd omkring 20 år sprang på ham. Der var ifølge offeret ikke nogen årsag til overfaldet, der betragtes som fuldstændig umotiveret. Under overfaldet blev den 55-årige mand slået flere gange i hovedet, så han faldt om på perronen, hvor han fik flere slag mod kroppen.

I forbindelse med overfaldet lykkedes det overfaldsmændene at tage hans høretelefoner samt nogle kontanter fra en mavetaske. Efter overfaldet har offeret været på skadestuen til behandling for flere kvæstelser, herunder bl.a. knoglebrud i den ene hånd.

Politiet oplyser, at de skal have lavet en fornyet afhøring af offeret snarest. De mistænkte kan ikke beskrives yderligere, og politiet vil forsøge at gennemgå eventuel videoovervågning på stationsområdet for at få beskrevet overfaldsmændene yderligere.

Lokalpolitiet i Køge hører gerne fra personer, der har bemærket overfaldet eller gruppen i området ved Hundige S-station natten til 2. påskedag. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Publiceret 24 April 2019 11:16