Overvågningsvideo fra Rødovre Gymnasium.

Overvågningsvideo fra Rødovre Gymnasium.

Efterlyst for drabsforsøg ved gymnasiefest: Hvem er manden i denne video?

Københavns Vestegns Politi efterlyser manden, som er markeret med en rød cirkel på billedet og i videoen nedenfor. Han er mistænkt for at stå bag drabsforsøg på en person, som stod vagt ved en gymnasiefest, der blev afholdt den 30. november 2018 på Rødovre Gymnasium. Vedkommende blev omkring midnat stukket med kniv.

Tidligere på aftenen var en af festens deltagere blevet smidt ud fra festen og knivstikkene er formentligt en udløber af denne episode, oplyser politiet.

Umiddelbart inden knivstikkeriet ankom tre personer og spurgte ind til den tidligere episode. Efter en længere diskussion med vagterne endte det med, at en af de tre personer tildelte vagten to knivstik i overkroppen, hvorved vagten blev alvorligt såret. De tre personer flygtede herefter fra stedet.

To personer sigtet for medvirken

Københavns Vestegns Politi har tidligere fundet frem til to personer, der mistænkes for at være dem, der fulgtes med den unge mand, der førte kniven. De to er allerede sigtet for medvirken til forsøg på manddrab.

"Vi har altså fundet dem, vi mener er de medskyldige, men trods intensiv efterforskning er det ikke lykkedes os at finde frem til ham, der begik selve drabsforsøget. Derfor har vi nu valgt at offentliggøre overvågningsvideoen, der viser den unge mand," siger politikommissær Ole Nielsen.

Gerningsmanden beskrives som: Mand, 17-20 år, somalisk afstamning, 180-190 cm høj, tynd/spinkel af bygning, iført grå/hvid dynejakke, sort/grå hættetrøje, blå cowboybukser, kondisko, talte dansk med accent.

Kan du genkende gerningsmanden, eller har du informationer i sagen, kan Københavns Vestegns Politi kontaktes døgnet rundt på 43861 448.

jn

Publiceret 25 April 2019 12:29