Arkivfoto.

Arkivfoto.

Groft overfald: Pigegruppe gik til angreb på ung kvinde og hendes svagelige far

Politiet søger vidner til brutalt overfald

Torsdag klokken 17 blev en ung kvinde og hendes far udsat for et særdeles groft overfald på Bronzetoften i Hasle ved Aarhus, skriver Lokalavisen Aarhus.

Da kvinden skulle til at stige ud af bilen, så hun fire piger, der kom gående bagved bilen og så lød der pludselig en høj lyd, der lød, som om én af pigerne havde sparket til bilen.

Ifølge den 19-årige gik hun ud og konfronterede pigerne, der var på vej væk fra stedet. Det fik én af dem til at vende sig rundt, hvorefter hun gik direkte hen mod kvinden og tog fat i hendes hår og væltede hende ned på jorden. Herefter slog pigen hende flere gange, mens hun fortsat holdt fast i håret og trak hende hen ad jorden.

Mens hun lå på jorden kom én af de andre piger til og begyndte at sparke til hende. Kort tid efter kom en person tilfældigt forbi og fik skilt pigerne ad.

Kvinden kom hurtigt op at stå og ville skynde sig væk fra stedet. Inden hun gik, truede pigen, der havde slået hende med, at de ville finde frem til, hvor hun boede.

Kvindens far, der var dårligt gående, havde overværet seancen og havde råbt til pigerne, at de skulle stoppe med at slå og sparke. Det resulterede i, at han også blev slået i ansigtet af én af pigerne.

Kvinden kendte ikke pigerne og mente ikke at have set dem før.

Pigerne beskrives af politiet på denne måde::

A – den toneangivende

Mellemøstlig af udseende

16-18 år

Ca. 170 cm høj

Kraftig af bygning

Mørkebrunt, langt hår i hestehale, hvoraf den nederste del var farvet blondt

Var iført lyseblå cowboybukser

B og C

Mellemøstlig af udseende

16-18 år

Ca. 160 cm høj

Kraftig af bygning

Sort hår i hestehale

Var iført sort tøj

D

Muligvis somalier

16-18 år

Ca. 180 cm høj

Spinkel af bygning

Sort hår og en høj pande

Var iført beige tørklæde og beige kjortel

Østjyllands Politi vil gerne høre fra eventuelle vidner til overfaldet. Politiet vil særligt gerne høre fra den person, der kom forbi og fik skilt pigerne af. Østjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Publiceret 27 April 2019 10:12