Foto: Midt- og Vestsjællands Politi

Foto: Midt- og Vestsjællands Politi

Netop i dag dømt for dødsvold - nu jagtes Jarfar efter dramatisk flugt

29-årige Jarfar Mohammad Rida Al Jasiri efterlyses efter flugt fra Østre Landsret i København

Den 29-årige mand, Jarfar Mohammad Rida Al Jasiri, blev ved Østre Landsret i dag idømt 8 år fængsel og blev udvist af Danmark for bestandigt i en sag om vold med døden til følge. Efter domsafsigelsen lykkedes det ham dog klokken 11.50 at flygte fra retten i Bredgade i København.

Sagen han blev dømt i omhandler en episode, der skete den 5. oktober 2017 på en tankstation i Holbæk, hvor Jarfar Mohammad Rida Al Jasiri i forbindelse med et skænderi med en 39-årig mand påkørte ham i en bil, så han senere afgik ved døden.

Jarfar Mohammad Rida Al Jasiri var under bevogtning af Midt- og Vestsjællands Politi, men ved en beklagelig fejl lykkedes det ham at flygte fra politiet kort efter domsafsigelsen, hvor han fik en dom på otte års fængsel og udvisning af Danmark for bestandigt.

Midt- og Vestsjællands Politi eftersøger nu i samarbejde med Københavns Politi Jarfar Mohammad Rida Al Jasiri, der skal genindsættes i et arresthus. Han fik i forbindelse med flugten transport væk fra retten med hjælp af nogle udefra. De kørte væk fra stedet i en bil, som senere blev fundet efterladt i København.

Jarfar Mohammad Rida Al Jasiri beskrives som: Mand, 29 år, født i Irak, 172 cm høj, almindelig af bygning, sort kort hår, brun hud, skægstubbe, brune øjne.

Politiet vurderer ikke, at Jarfar Mohammad Rida Al Jasiri er farlig, men borgere der ser ham skal undlade selv at tage kontakt og underrette politiet.

Midt- og Vestsjællands Politi undersøger nu de nærmere omstændigheder omkring flugten.

Oplysninger om den efterlyste mand gives til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 4635 1448 eller via nærmeste politi på tlf. 114.

jn

Publiceret 30 April 2019 15:43