Foto: Bjørn Nielsen/Byrd

Foto: Bjørn Nielsen/Byrd

58-årig kvinde død efter groft overfald i sit hjem

Den 58-årige kvinde, som natten til tirsdag blev overfaldet i sit hjem i Tisvildeleje, er tirsdag aften afgået ved døden som følge af sine kvæstelser

En 58-årig kvinde fra Tisvildeleje er afgået ved døden som følge af de kvæstelser, hun pådrog sig ved et groft overfald natten til tirsdag. Det oplyser Nordsjællands Politi.

Overfaldet skete kort før klokken 03.14 natten til tirsdag i kvindens hjem, og hun blev efterfølgende fløjet med helikopter til hospitalet, hvor hun tirsdag aften afgik ved døden. Kvindens pårørende er underrettet.

"Der er tale om et særdeles groft overfald, som har fået den værst tænkelige udgang. Efterforskningen er fortsat i fuld gang, og vi vil stadig meget gerne høre fra alle, som har set eller hørt noget usædvanligt, fx personer, biler eller lyde, i Tisvildeleje fra midnat tirsdag og frem til klokken 03.30 tirsdag nat," siger politikommissær og leder af efterforskningen, Jakob Grell, fra Nordsjællands Politi.

Tirsdag eftermiddag bad politiet føreren af en Renault Megane, som var set køre ad Tisvilde Hovedgade i retning ud af byen klokken 03.20 tirsdag nat, om at henvende sig til politiet. Føreren har kontaktet politiet, og han er ikke relevant for sagen.

Vidner eller andre med oplysninger, der kan bidrage til opklaringen af sagen, kan kontakte Nordsjællands Politi på telefon 114.

jn

Publiceret 01 May 2019 08:12