Foto: Midt- og Vestsjællands Politi

Foto: Midt- og Vestsjællands Politi

Dømt for dødsvold mod 39-årig familiefar: Flugtfange fortsat på fri fod

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser fortsat 29-årige Jarfar Mohammad Rida Al Jasiri, som tirsdag formiddag lykkedes med en flugt fra Østre Landsret, netop som han havde fået en dom på otte års fængsel og udvisning af Danmark for bestandigt.

Jarfar Mohammad Rida Al Jasiri er fra Roskilde, og politiet eftersøgte tirsdag eftermiddag og aften flere forskellige adresser, herunder hos familie og venner, som han kunne forventes at opholde sig hos. Det lykkedes dog ikke at finde frem til ham, så derfor vil man stadig meget gerne høre fra borgere, der har set den dømte, der beskrives som: Mand, 29 år, født i Irak, 172 cm høj, almindelig af bygning, sort kort hår, brun hud, skægstubbe, brune øjne.

Politiet vurderer ikke, at Jarfar Mohammad Rida Al Jasiri er farlig, men borgere der ser ham skal undlade selv at tage kontakt og i stedet underrette Midt- og Vestsjællands Politi på telefon 1-1-4.

Den alvorlige sag mod Jarfar opstod på grund af et skænderi han og en kammerat havde med en 39-årig familiefar i forbindelse med et McDonaldsbesøg i Holbæk den 5. oktober 2017. Uoverensstemmelser førte til, at Jarfar påkørte den 39-årige, som efterfølgende afgik ved døden af sine kvæstelser.

jn

Publiceret 01 May 2019 11:05