Arkivfoto

Arkivfoto

10-årige piger jagtet af mystisk mand: Måtte vriste sig fri og skubbe ham væk

To piger var onsdag aften udsat for en stærkt ubehagelig oplevelse på et stisystem i Ølstykke

Nordsjællands Politi modtog onsdag aften klokken 21.14 en anmeldelse fra en mor til en 10-årig pige fra Ølstykke, som en times tid tidligere på aftenen havde været udsat for en ubehagelig oplevelse på stierne tæt på Krebsen i Ølstykke. Her var de stødt på en fremmed mand, som skræmte dem og tilsyneladende løb efter dem. Det skriver Lokalavisen Egedal.

Politiet bekræfter oplysninger som moderen har lagt på Egedal-Facebooksiden "Den levende nyhedsvæg". Her fortæller hun om, hvordan de to piger blev forfulgt af manden, da de forsøgte at cykle fra ham.

"De så ham på afstand og synes han så mærkelig ud, så de ville cykle væk, men manden løb efter dem. Min datter væltede på sin cykel, så manden kom tæt på. Veninden løb hen og skubbede til ham, men han tog fat i hende. Hun slap dog fri, og så kunne de cykle fra ham," skriver moderen ifølge Lokalavisen Egedal.

Ifølge anmeldelsen skulle manden også have udtalt "jeg har tabt min telefon", hvorefter den ene pige fik vristet sig fri, inden de begge cyklede væk.

Nordsjællands Politi håber på hjælp med at finde frem til den mystiske mand, som pigerne har givet et detaljeret signalement af.

Han beskrives som: Mand, anden etnisk baggrund end dansk, cirka 170-180 centimeter høj, kraftig af bygning, mørk i huden og havde fuldskæg. Han var iført en cowboyhat, jeans, en sort eller brun langærmet bluse med mønster på. Derudover gik han i pæne/blanke festsko. Han talte desuden dansk med accent.

Kontakt Nordsjællands Politi på telefon 1-1-4.

jn

Publiceret 02 May 2019 15:41