Arkivfoto: Mogens Flindt / Ritzau Scanpix

Arkivfoto: Mogens Flindt / Ritzau Scanpix Scanpix Danmark

Dagens dummeste: Kriminel afslørende sig selv da han filmede politiet

Hvis man har gang i lyssky forretninger, så er det en rigtig dum idé at tiltrække sig alt for stor opmærksomhed fra ordensmagten.

Men det var præcis, hvad en 20-årig østjysk mand gjorde onsdag formiddag, hvor Østjyllands Politi var til stede på Silkeborgvej i Brabrand. Her havde man havde gang i en politiforretning, da den 20-årige klokken 10.35 kørte forbi politipatruljen i sin bil.

Manden valgte at filme politiets med sin mobiltelefon, og det må man som sagt ikke, mens man sidder bag rattet i en bil, så patruljen satte efter manden og standsede ham på Møldrupvej, oplyser Østjyllands Politi.

Da betjentene bad om at se den 20-åriges kørekort, måtte han erkende, at han ikke havde noget. Det fik patruljen til at kigge nærmere på bilen, og de fandt hurtigt fire poser kokain.

Den 20-årige blev anholdt og en narkohund blev tilkaldt. Den snusede sig frem til yderligere seks poser med kokain gemt i bilen. Efter fundet besluttede politiet at ransage mandens lejlighed, og her fandt de salgsposer med skunk, vægte og en del tusinde kroner i kontanter. Alt sammen blev beslaglagt.

På stationen viste en test, at den 20-årige var påvirket af kokain, og derfor fik han, ud over sigtelser for narkosalg og besiddelse af narko, også en sigtelse for narkokørsel.

Til sidst ringede politiet til den 20-åriges mor og sigtede hende for at have overladt sin bil til sin søn, selvom han ikke har kørekort.

jn

Publiceret 02 May 2019 12:23