Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

Stak af efter dom om dødsvold: Nu er flugten slut

Den efterlyste 29-årige mand, som flygtede fra Østre Landsret i forbindelse med sin domsafsigelse tirsdag blev onsdag eftermiddag anholdt i Tyskland.

Tysk politi kunne onsdag omkring klokken 16 anholde den efterlyste 29-årige mand ved færgen i Rostock.

Politiet har siden flugten tirsdag middag haft en massiv eftersøgning i gang for at finde frem til den 29-årige mand, der flygtede efter domsafsigelsen ved Østre Landsret, hvor han blev idømt 8 års fængsel og udvisning af Danmark for bestandig i en sag om dødsvold.

Efterforskningen førte politiet frem til, at den 29-årige befandt sig på færgen imellem Trelleborg i Sverige og Rostock i Tyskland. Dansk politi bad derfor tysk politi om hjælp til at pågribe den 29-årige mand.

Pågribelsen skete uden dramatik. Han vil senere blive udleveret til Danmark og indsat i et arresthus.

”Det er meget tilfredsstillende, at den efterlyste igen er i politiets varetægt, så han kan få sin straf” udtaler Politikommissær, Kim Løvkvist, der er leder af afdelingen for personfarlig kriminalitet i Midt- og Vestsjællands Politi.

Den 29-årige kan nu forvente en sigtelse for overtrædelse af straffeloven ved at flygte fra politiet. Politiet efterforsker fortsat flugtsagen, for at finde frem til de personer, der hjalp manden til at flygte.

jn

Publiceret 02 May 2019 07:48