Modelfoto: Adobe Stock

Modelfoto: Adobe Stock

Voldsoffer var slet ikke noget offer: Opdigtede groft udlændinge-overfald

Et voldeligt overfald på en 19-årig mand i Aarhus var opdigtet

Det var pure opspind, da en 19-årig mand natten til torsdag den 28. marts henvendte sig til politiet og fortalte, at han havde været udsat for et groft overfald omkring Dokk1 i det centrale Aarhus.

Det oplyser Østjyllands Politi, som i efterforskningen er kommet frem til, at anmeldelsen var falsk. Noget som den 19-årige mand nu også har erkendt og derfor selv sigtes for.

Manden fortalte ved anmeldelsestidspunktet politiet, at han tæt på Dokk1 var blevet overfaldet og tæsket af fem unge mænd med mellemøstligt udseende, som ville have hans penge.

Ifølge Lokalavisen Aarhus forklarede den unge mand, at han havde ventet på letbanen, da en bil holdt ind til siden, og de fem unge mænd løb mod ham. Han løb væk, men blev indhentet ved Kupé, hvor mændene råbte, han skulle aflevere sine ting og penge. Da han ikke havde nogen, begyndte gruppen at slå løs på ham. Da politiet kom frem, konstaterede man, at den unge mand havde en del knubs og skrammer.

Efter at have gennemgået en del videoovervågning omkring det anmeldte gerningssted fik politiet mistanke til, at anmeldelsen var falsk. Hvad årsagen til hans anmeldelse er, og hvordan han havde fået tildelt de mange knubs, han havde, vides umiddelbart ikke.

jn

Publiceret 03 May 2019 00:00