Fra mindehøjtideligheden foran parrets hjem i Brande. Foto: Bo Amstrup Ritzau/Scenpix.

Fra mindehøjtideligheden foran parrets hjem i Brande. Foto: Bo Amstrup Ritzau/Scenpix.

Det sidste farvel til de tre terrordræbte børn: "Tabet af vores elskede børn Alma, Agnes og Alfred er helt ubegribeligt"

De tre børn bliver bisat fra domkirken i Aarhus i dag

De tre terrordræbte søskende og børn af Danmarks rigeste mand, Anders Holch Povlsen og hustru Anne Holch Povlsen, bliver begravet lørdag klokken 14.00 fra Domkirken i Aarhus.

Statsminister Lars Løkke deltager i begravelsen, oplyser familien.

Kronprinsparret vil også være tilstede ved begravelsen, og det er domprovst ved Aarhus Kirke Poul Henning Bartholin, der forestår bisættelsen af de tre børn.

Bestseller-milliardæren Anders Holch Povlsen og hustru Anne mistede tre af deres fire børn i det uhyggelige terrorangreb i Sri Lanka.

Ved en mindehøjtidelighed brød de tavsheden og lod præst Arne Holst-Larsen oplæse en besked fra den uendeligt hårdt ramte familie.

Her takkede parret for de mange kærlige tanker og hilsner, som har mødt familien efter det forfærdelige tab.

"Tabet af vores elskede børn Alma, Agnes og Alfred er helt ubegribeligt. Med de mange dejlige mennesker vi har omkring os, nære venner, dygtige kolleger og vores kærlige familie vil vi sammen komme gennem det," lød det fra præsten.

"Vi sætter umådelig stor pris på den medmenneskelighed, der også vises i Brande i aften – overfor ikke kun vores familie og børn, men over for alle ofrene for de grusomme handlinger på Sri Lanka. Anders & Anne," læste præsten videre op af beskeden.

Publiceret 04 May 2019 12:02