Bestsellers bygning i Aarhus flager på halvt i dag. Foto: Michael Wulf Hansen.

Bestsellers bygning i Aarhus flager på halvt i dag. Foto: Michael Wulf Hansen.

Holch Povlsens terrordræbte tre børn begraves i dag i Aarhus Domkirke

Familien har inviteret en række medier, herunder Lokalavisen Aarhus, til at dække begravelsen ved Aarhus Domkirke

Anders og Anne Holch Povlsens tre børn, der i påsken blev dræbt ved et terrorangreb på Sri Lanka, bliver i eftermiddag begravet fra Aarhus Domkirke, skriver Lokalavisen Aarhus.

Pigerne Alma og Agnes og drengen Alfred bliver begravet lørdag klokken 14 ved en ceremoni ved domprovst Poul Henning Bartholin.

Efter ceremonien i domkirken bliver kisterne med de tre børn kørt til Ormslev Kirkegård, hvor børnene bliver begravet, og der vil være jordpåkastelse.

De nærmeste venner og familie mødes derefter til mindesamvær i familiens hjem på Constantinsborg, der ligger tæt ved Ormslev Kirkegård.

Der er plads til 1.000 mennesker i domkirken i Aarhus. Statsminister Lars Løkke Rasmussen deltager som repræsentant for det officielle Danmark. Kronprinsfamilien deltager også i begravelsen, fordi kronprinsparret er private venner med Holch Povlsens.

Familien har inviteret en række medier, herunder Lokalavisen Aarhus, til at dække begravelsen ved Aarhus Domkirke. Selve begravelsen i kirken ønskes afholdt privat uden pressens deltagelse, ligesom jordpåkastelsen i Ormslev og mindesamværet på Constantinsborg er privat.

Publiceret 04 May 2019 12:26