Arkivfoto.

Arkivfoto.

Kvinde brutalt overfaldet på stisystem: Hun blev reddet af en hund

Politiet søger vidner til overfald på sti ved sø

'Efter et overfald fredag aften ved et stisystem omkring en sø ved Mølholmsvej/Løvstikkervej i Aalborg søger politiet vidner, der har været i området omkring søen i tidsrummet 21.30-23.00. Ring til Nordjyllands Politi på 114,' lyder opfordringen på Twitter.

Kvinden har forklaret, at hun hører en hund, der gør i nærheden af overfaldet. Politiet antager, at det kan være grunden til, at overfaldet stopper, skriver TV 2 Nord.

"Kvinden blev overfaldet, og der opstod et håndgemæng. En tredje person var ude at lufte sin hund, som begyndte at gø. Hundens gøen får formodentlig gerningsmanden eller gerningsmændene til at flygte fra stedet. Vi ved ikke, hvad der var intentionen bag overfaldet. Om det var røveri eller voldtægt, det kan vi ikke sige," fortæller Poul Fastergaard, der er vagtchef ved Nordjyllands Politi, til Ekstra Bladet.

Politiet har ikke mange spor at gå efter i sagen og vil derfor meget gerne i kontakt med alle, der har været i området, der kunne have set noget. Nordjyllands Politi har ikke oplyst noget signalement af gerningsmanden.

"Vi vil gerne tale med alle, der har været i området, som måske har set nogle personer eller det mindste andet, som kunne være interessant for efterforskningen," siger Poul Fastergaard, vagthavende ved Nordjyllands Politi, til TV 2 Nord.

Publiceret 05 May 2019 12:55