Øxenholt Foto.

Øxenholt Foto.

Drabstiltalt far sendte billeder af døende ekskone: "Har slået horeungen ihjel"

En uhyggelig drabssag skal behandles i et nævningeting ved Retten i Aarhus

I september sidste år blev en kvinde fundet dræbt i en lejlighed på Vilhelm Bergsøes Vej i det vestlige Aarhus. Drabet blev anmeldt som et muligt knivstikkeri, men da patruljer rykkede ud til stedet, blev den 30-årige kvindelige beboer fundet livløs. Hun var blevet stukket flere gange med kniv og blev kort tid efter erklæret død.

Snart skal kvindens 36-årige eksmand møde op ved Retten i Aarhus, hvor han er tiltalt for drabet. Han er desuden også tiltalt for at have taget to billeder af den døende kvinde, som han sendte i alt fem gange til to personer via Messenger. Det fremgår af sagens anklageskrift, skriver Ritzau ifølge Jyllands-Posten. Efter han havde sendt de skræmmende billeder, sendte han ifølge anklageskriftet også to sms'er til de samme personer.

Ifølge Ritzau stod der følgende i sms'erne:

"Har slået horeungen ihjel" og "Broder har slået horeungen ihjel - tager til politiet - overgiver mig."

Dagen efter drabet blev den 36-årige eksmand fremstillet i grundlovsforhør. Her blev der nedlagt navneforbud med henvisning til, at manden havde flere mindreårige børn, som ville blive unødigt krænket, hvis deres fars navn kom frem.

Sagen mod den 36-årige skal behandles i et nævningeting ved Retten i Aarhus, men det er fortsat uvist, hvornår det skal ske.

Publiceret 09 May 2019 08:48